Tapping


    Tapping
  * Hypnoterapeut   


  * Tapping Coach (TTT)


  *  Reiki-terapeut  Anette Bohlin

  Stora Torg 6

  241 30  Eslöv

  Skåne


  Ring: 0733-566912


  eller maila:


  hypnoterapeut@anettebohlin.se


  Boka tid själv - klicka här.


   

Hypnosterapeut Reikihealer Tapping coach Anette Bohlin


Tapping


(Kan också kallas Knackning och är en variant på EFT.)

 


* En session 45 min 700:- * Du kan också boka in en Kombi-session med Reiki och Tapping för 1000:-

  (1,5 h)


 

Det går också bra att boka session över Facetime eller Facebook videosamtal.----------------------

 

Lär dig Tapping tillsammans med en eller flera vänner - kontakta mig för pris.

  

-----------------------------


 

Åldersgräns 18 år. Är man yngre krävs båda vårdnadshavarnas underskrifter. Jag tar ej emot barn under 13 år.


--------------------------------------------


https://www.thetappingsolution.com/blog/helping-school-children-thrive/


https://evidencebasedeft.com/tapping-in-the-classroom/


   I priserna ingår 25% moms. Företaget har f-skatt.


                   Copyright Anette Bohlin

Följ gärna min Facebooksida ovan, där finns bland annat en videoinspelning med Tapping.


Enkelt förklarat är Tapping en variant av EFT men med mindre prat och mer fokus på känslan. Med Tapping kan du förändra smärta och värk, fobier, trauman, negativa tankar och dåliga känslor. Du lär dig Tapping själv och kan använda dig av Tappingen när helst du behöver.


I Tapping så tappar man (knackar lätt) med fingertopparna på akupunkturpunkter och förändrar därmed signalerna till hjärnan. Man kodar om det som känns fel och förändrar hela känslan eller upplevelsen som man har. 


                 ---------------------------------------------


Jobbar du med ensamkommande barn, andra flyktingar eller kanske du har familjehem?


Många har varit med om hemska händelser som fortsätter att påverka dem även efteråt. Man kan få ångest, panikattacker, depressioner, aggressionsproblem osv.


Jag kan lära dig Trauma Tapping - det är ett helt naturligt sätt att förändra negativa känslor och tankar. Det är enkelt att lära sig och när du har lärt dig tekniken, så kan du föra det vidare till dina nära och kära och på ditt jobb.


Alla har nytta av Tapping oavsett om man är ett krigsoffer eller har annat med sig i sitt bagage. Alla påverkas vi på olika sätt av negativa händelser i vårt liv och du kan med Tapping hjälpa dig själv att må bra.


En fördel med Tapping är att man inte behöver kunna varandras språk för att hjälpa den andre. Det är också lätt att lära vidare till flera personer, t ex på en arbetsplats.


                 ----------------------------------------------Vad händer i kroppen och hjärnan under en Tappingssession?


Så här fungerar vi människor (och även djur.)


I till exempel stressade och på olika sätt jobbiga situationer har vi alla antingen en fight-, flight eller freeze-reaktion. (Att slåss-, fly- eller stelna till is-reaktion.) Om man upplever en situation som påminner om en tidigare jobbig händelse, så kan man återuppleva samma jobbiga känslor och det är svårt att styra sin reaktion och hur man mår. Med Tappingen stänger man av amygdalas kamp- och flyktreaktion (i hjärnan) samt minskar stresshormonerna (som adrenalin och kortisol) vilket leder till att man känner sig lugn och trygg.


Den negativa känslan neutraliseras och/ eller ersätts av en positiv känsla.

                                                                                                           

Trauma Tapping Technique TTT (EFT)
Mindful Tapping (EFT) KnackningI augusti 2016 blev jag även certifierad i en annan variant av Tapping, som kallas Trauma Tapping Technique (TTT) av Ulf Sandström och Gunilla Hamne på Peaceful Heart Network.
Jag utbildade mig i Mindful Tapping i mars 2015 och slutförde den i augusti och blev certifierad Mindful Tapper. Här är mina lärare Kjell och Ann-Sofie Forsberg från Center för Energipsykologi.


Tapping Anette Bohlin Knackning (EFT)

Feedback från klienter:"Tappingen var ett väldigt bra verktyg för att lugna ner sig. Du är en fantastisk och lugn person”


------------------------------------------------------


           

"Jag tycker att tappningen hjälper mig när jag känner mig orolig, får ångest eller när mitt självförtroende sviker mig.

När jag gör tappningen så känns det precis som man får ny energi. Jag blir lugn, glad och problemet som kändes så stort innan känns efter tappningen väldigt litet eller har försvunnit. Det gör att jag kan lägga min energi på andra saker istället. Vilket är en stor lättnad. Jag har brottats med mina problem (demoner) i många år och provat på en del olika behandlingar men har inte kännt att de har hjälpt mig riktigt.

Nu kan jag säga att jag har hittat mitt verktyg som fungerar för mig och det känns som man svävar på moln.


Tack snälla Anette för hjälpen!"

Två sessions.


------------------------------------------------------


"Jag tycker det känns bättre med bil körningen, blir inte lika uppjagad. Det känns positivt, är inte lika spänd och det känns som att jag också har rätt att köra på vägen.


Blir lite uppjagad men blir det för mycket så gör jag Tapping och tar mig igenom det.


När det gäller x försöker jag att gå vidare med nya känslor, vill komma vidare för att må bättre. När jag tänker på x känns det också lättare, blir det för mycket känsla i magen gör jag också tapping tar mig igenom det och det känns bättre.


För kortfattad mående så känns det positivare, lättare att ta mig igenom min uppjagande känsla, och det känns lugnare. Allt är inte borta men det är lättare.


Jag tackar så mycket för att du ville testa detta med mig, känns ju som det är detta jag behöver hålla på med för att lugna mig och hjärnan."


-------------------------------------------------------


Feedback från en Tapping-klient:

Vi jobbade med flera problem som störde klienten. Två sessions hade vi och nu jobbar hen vidare på egen hand.


Så här skrev hen för en tid sedan:

"när jag var på väg hem kom jag på att jag glömt köpa ett par saker ( det jag åkt dit för att köpa haha ).  Först blev jag sådär arg och besviken på mig själv, men bara ett par sekunder senare ändrades min tanke till något positivt. Jag tänkte i stället att det var tur att jag inte hunnit så långt från affären och blev glad för det. Så det var verkligen med en annan känsla än den jag brukar ha när jag glömt bort något som jag körde tillbaka.  Har börjat höstterminen på ridskolan nu och haft två lektioner. Det känns bättre nu och rädslan är inte lika intensiv- Jobbar vidare med tappingen så kanske den försvinner helt. Är förhoppningsfull och glad.  Tack för att du lärde mig Tapping!"


-------------------------------------------------------


Orolig tjej som gör ett grupp-arbete i matte i skolan och känner att de inte fått tillräckligt med tid till projektet. Nu ska tjejen och kompisen jobba hemma med det separat och min klient är orolig att kompisen inte kommer att göra sin del och det oroar henne ännu mer. Oro att hon ska få göra allting. Ont i magen.


Efter sessionen säger tjejen "Det känns som att jag kan klara det liksom. Det känns helt normalt."-------------------------------------------------------


En klient som slutade röka efter en Tapping-session:


"Det går riktigt bra. Tack för hjälpen. Jag har inte känt av röksuget och jag behöver inte använda övningarna så mycket. Jag ska rekommendera dig till alla jag känner."


-------------------------------------------------------


Ett barn som skulle ta en spruta sa " du vet alla de där små gubbarna som jobbar inne i kroppen...? De är i ALARM nu!" Efter en runda med Tapping så sa barnet "nu har de lugnat ner sig."


------------------------------------------------------

tapping eft
Tapping coach i Skåne
Tapping (EFT) i Skåne
Tapping coach i Eslöv
Må bra i Eslöv