Klienter Berättar / Radio Södra Station
Hypnos Hypnoterapi Tapping Reiki Healing
Hypnos Hypnosterapi HypnosterapeutJag var gästbloggare på Tjejjouren Eslöv den 20/6 - 16.


Hälsan och ditt inre.


Hälsa... vad är det? För många tror jag att det främst är att äta rätt och röra på sig. Mat och motion.

För mig som är Hypnoterapeut är det så mycket mer än så. För mig börjar hälsan i ditt inre, i ditt undermedvetna.


Om du mår dåligt inombords så påverkar det hela dig och därmed dina vanor och ovanor. Mår man dåligt är det lättare att t ex tröstäta, röka mer, skippa träningen för när man mår dåligt så "spelar det ändå ingen roll". Det blir till en ond, negativ spiral - när man mår dåligt. Negativa effekter kommer dessutom lättare och snabbare. Det är lätt att hamna i ovanor, lätt att gå upp i vikt, lätt att skippa träningen, lätt att äta mer, äta fel eller dricka och så mår man ännu sämre.


Många trubbar av de negativa känslorna tillfälligt med en sockerkick, vilket gör att man mår ännu sämre och fortsätter man så har man snabbt skapat en ny ovana vilket gör att man går upp mer i vikt och därmed mår ännu sämre, både mentalt och kroppsligt. Man orkar mindre, blir tröttare och känner sig ännu deppigare. Kanske blir du riktigt deprimerad till sist.


Ibland finns det något i ditt undermedvetna som gör att du mår dåligt. Det kan ha hänt något när du var liten - men som fortsätter att påverka dig i resten av ditt liv, utan att du ens vet varför. Det behöver inte ens vara något stort som har hänt, men det var stort när du upplevde det som liten. Kanske har det hänt något i vuxen ålder som påverkar dig. Många gånger är det en negativ känsla som har byggts på vid flera tillfällen i livet för att till sist bli för mycket och ibland är det en specifik traumatisk händelse.


Det är så viktigt att man mår bra inombords. Att må bra inombords färgar av sig på samma sätt. När man mår bra har man kontrollen över sitt liv och sina val, mår man bra tar man hand om sig själv bättre, trivs man med sig själv genererar det mer positivt i livet och man mår bättre på alla sätt och vis.


Vi har alla med oss olika händelser och känslor i vårt undermedvetna som påverkar oss dagligen mer eller mindre. Både på gott och ont. Det som är rotat i det undermedvetna ändrar man inte så lätt med sitt medvetna sinne. Om man känner att man har svårt att släppa negativa tankar, ovanor, man mår dåligt (kanske utan att veta varför), man kanske ständigt gör samma misstag och så vidare - då kan det vara en idé att gå till en Hypnoterapeut.


Under en Hypnoterapi-session är klienten i direkt kontakt med sitt undermedvetna. Jag och klienten jobbar tillsammans för att lösa problemet. Behöver du hjälp att förändra något så sitter nyckeln till problemet garanterat i ditt undermedvetna, ditt inre bibliotek. Med hypnoterapi kan man hitta orsaker/ händelser till varför du har problemet som du har och förändra det. DU kan ändra hur du mår och dina ovanor med hypnoterapi. Du Kan Må Bra och mår du bra inombords så har du alla förutsättningar för att må bra kroppsligt också. Mår du bra inombords är det lättare att göra rätt val för just dig vad det gäller träning och motion, så som det passar dig och ditt liv. Mår du bra inombords så har du tryggheten, lugnet och styrkan att ta bra beslut för dig - både när det gäller små och stora beslut i ditt liv.


För mig är hälsa - att må bra inombords.


Din kropp, din själ och ditt sinne sitter ihop. De är inte separata delar, utan de påverkar varandra. Mår du bra inombords har du större möjligheter att hålla dig frisk. Positiva tankar och känslor påverkar hela dig och hur du tar hand om dig själv. Det påverkar dig på alla sätt och vis positivt.


Mår du dåligt inombords är det lättare att släppa taget, släppa kontrollen på både mat och motion vilket gör det lättare för dig att få sjukdomar och blir du sjuk är det ännu lättare att dra till dig fler negativa saker in i ditt liv.


Jag jobbar både med Hypnoterapi, Tapping och Reiki i Eslöv.


Tapping är ett annat sätt att förändra negativa tankar och känslor och neutralisera dem på ett väldigt enkelt sätt.

Reiki är ren avslappning/ avstressning där man fyller på sin energi.


/ Hypnoterapeut Anette Bohlin

Hypnoterapeut Anette Bohlin

 


* Gäst på Radio Södra Station

* Gästbloggare på Tjejjouren Eslöv

* Klienter Berättar

Hypnoterapi i Eslöv
Anette Bohlin Hypnoterapi
Anette Bohlin Hypnosterapeut
Hypnoterapi i Skåne
Hypnoterapi Anette i Eslöv
Hypnos Skåne

Här kan Ni lyssna på när jag var gäst hos Radio Södra Station den 18/5 2015.


https://soundcloud.com/radiosodrastation/jonasmartin-150517-ep10-gast-anette-bohlin
     


KLIENTER BERÄTTAR


Du som klient får jättegärna maila mig feedback från vår session. Skriv gärna vad du behövde hjälp med och hur du upplevde att det hjälpte dig. Hur har vårt möte påverkat ditt liv? Skulle du rekommendera dina vänner och bekanta att gå till en hypnoterapeut?


Det är oerhört värdefullt för mig och om det är okej med dig, så kan jag lägga ut det här så att andra kan få ta del av det. Det är oerhört värdefullt när man står i valet och kvalet; om man ska ringa eller inte och boka en tid... att få ta del av tidigare klienters behållning av vårt möte. Om du har något emot att jag lägger ut det här, så kan du bara skriva det - men jag är ändå tacksam för feedbacken.


www.hypnoterapeut@anettebohlin.se


Det går också bra att skicka ett sms: 0733 – 566912


     ---------------------------------


Feedback efter en Hypnoterapi-session: ”Måste säga att behandlingen gav jätte bra resultat. Det känns som tyngt från axlarna har försvunnit. Jag lägger inte fokus på personer från mitt förflutna, även om jag försöker tänka på dem här personerna så går det liksom inte, det är som att jag inte ”känner dem”. Jag fick även viljan att rensa min garderob när jag kom hem, det känns som om jag har mer ork.


Min relation med pappa har även förbättrats känns det som även om det är för tidigt att säga det, gällande kärleken och relations biten så har jag en stor önskan att vilja gifta mig, men jag vill rensa mig från män som har betett sig illa till mig, därav lägger jag fokus på framtiden och det nya, jag har dock inga förhoppningar för jag vet att jag kommer bli sårad då. Jag hade agressitions känslor mot mitt ex, efter besöket hos dig så tycker jag synd om honom, att han har förlorat en tjej som mig och jag känner mig mer värdig.


Ja jag kan skriva en jätte lång text gällande min förbättringsarbete efter besöket hos dig. <3 ”


  ----------------------------------


"Anette är som en gigantisk vitamininjektion för själen.
Känslan av lugn och harmoni man får med sig ifrån en session sitter djupt ner i magen.
Rekommenderas varmt✨💛✨"


    --------------------------------------


"jag hade gräs- och pollenallergi i ca 13 år. Jag åt tabletter och tog ögondroppar. Jag var på session en gång hos dig och då hittade vi orsaken som triggat igång kroppen att reagera; det var svett i ögonen, starka dofter av nyklippt häck, björk och gräs som var den utlösande faktorn och efter det reagerade kroppen med allergi varje gång jag kom i kontakt med dessa dofter.


Resultatet av vår träff är att allergin är borta, det är fantastiskt skönt att slippa svidande ögon och rinnande näsa."


         ------------------------------


Hoppas att din nya grupp är lika taggade.

Jag har stadigt tappat vikt och när jag gått ner 0,3 kg till (kanske i morgon) så har jag hälften kvar.

Ett delmål för mig. Jag vill ju gå ner totalt 18,6 och har gått ner 9 kg idag.

Det har tagit 2 mån och 1 vecka.

Jag är såååå nöjd."


                      Hypnotiska Gastric Band


           ----------------------------


         

"Hej! Så annorlunda jag känner mig... sover t.o.m på nätterna!

Tankarna som jag gick o tänkte på när jag va ute med hunden,duscha o när jag gått o lagt mig dom finns inte där. Jag kan prata om det utan att känna ilska! Det är sjukt konstigt o skumt!

Den irritation jag har mot x familj är inte heller den samma. Känslan kan komma men försvinner väldigt fort igen! Det är lite kusligt! Jag är inte van vid att känna såhär. Tittar lite annorlunda på de andra också. Eller ser dom på ett annat sätt. Men att jag sover..utan att vakna..eller jag tror det jag minns inte! det är väll ett gott tecken? hehe.

Min sambo tycker jag ser piggare ut i ögonen oxå. Så märkligt! Så konstigt allting! Tänker dock väldigt ofta på det som hände hos dig! Jag var öm i handen o typ träningsvärk i armen dagar efter jag va hos dig... jag kan inte fatta detta .jag kan inte!!

Känns som lyx..känns som jag fått en del av livet tillbaka! Jag är så tacksam för att min vän berätta om dig o berättade lite för dig redan innan! Jag har världens bästa vännina! Skulle kunna gå genom eld för henne!

Och jag är såå tacksam för att du kunde hjälpa mig!! Känner dock att det känns som att jag kommer få bakslag som alltid. Kommer det så kommer det. Då hör jag kanske av mig igen.. tack ännu en gång...!!"


Jag har fått lov av klienten att dela detta. Jag kan säga att jag har världens bästa jobb. Att kunna hjälpa en klient - i det här fallet - på en session, efter att K mått dåligt i så många år... Det är helt fantastiskt.


        ---------------------------


"Tack för en härlig hypnosterapi, så skönt och sån frihetskänsla <3 Underbart" (En session, klienten hade klump i halsen-känsla.)


         ---------------------------


"Tack för igår Anette,SÅ j-la coolt!! :-) Vilken grej!"


         ________________


"Fantastiskt jordnära och mjuk person som vill alla det bästa. Underbar Hypnoterapeut som jag rekommenderar varmt." ❤

                       (från en kollega)         ---------------------------


"Tack för hjälpen med smärtlindring av min onda rygg. Har haft problem med ryggen i många år och gått på medicin och otaliga besök hos sjukgymnastik med övningar i massor. Hade stora problem att röra mig utan smärta den senaste veckan men efter två sessioner hos dig så är smärtan nästan helt borta och jag kan röra mig fritt utan att tänka på hur jag ska gå för att inte få ont. Fantastiskt är det. Tack."/ Daniel


Fick ett nytt meddelande några dagar senare...


"Med din smärtlindringsmetod -som jag använt mig av varje dag- är nu det onda helt borta. =)  /Daniel"

 

          ------------------------------


"tack, det känns både konstigt och bra! Jag känner mig lättare! <3 " (En session, klienten har fibromyalgi - hade velat att hon skulle komma en till gång för att bli av med allt...)


         

            ----------------------------
En session.

K hade ett onormalt förhållande till sött, gick i skåpen oavsett om hen var sjuk, mätt, proppmätt eller illamående.


"Tack Anette.

Märker redan skillnad.

Jag hade tänkt köpa godis när jag ändå var på stan men kände inget behov av det så blev inget. Köpte lite vin o nötter till ikväll istället 

Har choklad i skåpet som normalt hade varit uppätet nu men har inte rört det och känner inget behov av det. Hoppas denna känslan blir kvar. Känner mig lite trött i ögonen bara" =)


     ----------------------------------


En session.

Feedback från en klient som drack mycket läsk och åt mycket onyttigheter...

" idag har det gått tre veckor och jag har inte druckit cola alls" och angående onyttigheter: "jo, äter ibland men känner inget behov direkt :) är sugen ibland på kvällen men då avstår jag för jag tänker - värst att äta och låta suget vinna :)"


Så med andra ord har hen kontrollen. =) I like that.


      ---------------------------------


Har fått feedback från en kvinna med nack- ryggskada. Innan vår session skrev hon:


"Jag har varit skadad sen augusti 2013. Har sedan dess varit hos läkare, kiropraktor, naprapat, sjukgymnast (som gjort akupunkter samt mobiliseringar) och psykoterapeut. Har även gjort magnetröntgen som inte visade några skador på ryggen (endast lättare förslitningar i nacken som inte skulle kunna göra varken från eller till). Ska gå smärthanteringsprogram i Lund februari 2015. Målet är med andra ord smärthantering och att bli av med smärtan så mycket som möjligt."


Så här skriver hon ett par veckor efter vår första session:

"Jag har märkt stor skillnad efter sessionen! Jag har ont vissa dagar, men om man jämför med innan så är det betydligt färre tillfällen nu. Nu kan jag även relatera smärtan till något jag gjort - och därmed också "styra" den på ett bättre sett.

Jag har tänkt att jag ska boka en session till hos dig. Eftersom jag fick sånt bra resultat från första gången så vill jag jättegärna göra en session till! "             ------------------------------Feedback från en klient med Spelberoende.


Hen vaknade varje morgon och startade dagen med en kopp te och... spel. I timmar. Det hade blivit en riktigt stor negativ spiral av det när hen kom till mig, med många negativa följder.


Efter en Hypnoterapi-session skrev hen:

"har inte haft något sug på spel idag och känner mig ganska bra."


Efter ytterligare några veckor skrev hen:

"det har gått jättebra, har inte känt av något sug alls."             ------------------------------"Det har nu gått ett antal veckor sedan jag var hos dig. Några av mina besvär började försvinna någon dag efter sessionen.

Allting har fortsatt att bli lite bättre för varje dag sedan dess.


För närvarande känns det inte aktuellt med ytterligare sessioner."


En session.


              ----------------------------"Kan verkligen rekomendera att gå! Mina tankar (som jag hade då) existerar knappt alls idag. Jag mår mycket bättre då jag inte längre grubblar drygt 21 tim/dygn. Sover en hel natt, innan sov jag kanske då 1-2 tim/natt.Sömnen gör allt..eller mycket. Du har bara allt att vinna!"


En session.           -----------------------------Jag sprang på en tidigare klient och frågade hur det var med hen...

Klienten hade i 15 års tid haft emetofobi (kräkfobi), rädsla att äta viss mat ( t ex allt som inte gick att skala), rädsla att åka utomlands (bara tanken på det fick hen att gråta) för då blir det "konstig" mat som kan oroa och få hen att må illa, om någon hostade / harklade sig utlöstes klök-reflexen och hen trodde att hen skulle kräkas osv. Det "styr mitt liv nåt djävulskt" sa hen.


Femton års problem löst på EN Hypnoterapi-session. Klienten hade precis varit utomlands när vi träffades och hade ätit allt möjligt (utan att må dåligt.) That's why I love Hypnotherapy.


Senare skrev klienten till mig:


"Anette! Börjar bli mer och mer övertygad om att din session har lindrat min kräkfobi. Min vecka i Grekland i somras var underbar! Kände mig trygg med maten och mådde inte illa en enda dag ☺ Jag kunde njuta av min semester, vilket jag inte har kunnat på mååånga år.


Igår blev jag ännu mer övertygad. För det första hjälpte jag en pojke till toa för han var lös i magen. Och efteråt undvek jag inte honom. Otroligt! På kvällen var jag lite deppig, och det blev lite många cigaretter. Jag fick en nikotinkick och kräkte. Efteråt var jag hur lugn som helst och bad min dotter att titta på mig. "Jag darrar inte gumman. Ser du?!?!" Hon kramade om mig och sa att hon var stolt över mig ☺ Vill tacka dig av hela mitt hjärta!!! Det du har gjort för mig är ovärderligt! Tusen tusen tack!!!"


              -----------------------------


Feedback från en mamma vars tonåring hade svåra menssmärtor:


"... det har verkligen fungerat bra! Hon har haft lite, lite ont i samband med mensen men verkligen bara lite. Tidigare kunde hon ha så ont att hon behövde vara hemma från skolan pga smärtorna, denna gången hade hon lite ont "i ungefär en halvtimme" säger hon! Helt fantastiskt skönt för henne. Så härligt att det fungerade 👍🏼😀

Tack så mycket!"               -----------------------------


"With a positive but sensible personality, a warm heart and soul; Anette gives you an experience unlike any. Anything you desire to heal or improve, there is always a way and that is what she provides each time.

My Love to you Anette, for being who you are and always being there, in my heart. You are precious!

Thank you! Yours truly,

Vicky"


                 ---------------------------


"Anette skapar trygghet och lugn, jag rekommenderar verkligen henne! Min värk har blivit mycket bättre. Att gå till Anette är något av det bästa jag gjort för mig själv."


                 --------------------------
Dynamisk Emotionell Terapi, Hypnoterapi
Dynamisk Emotionell Terapi Skåne, Eslöv
Hypnosterapi Reikihealing Tapping coach
Dynamisk Emotionell Terapi, Eslöv
Dynamisk Emotionell Terapi, Skåne

Feedback efter en Hypnoterapi-session:


"När jag gick hem den eftermiddagen så kändes allt jättekonstigt. När jag gick hem såg jag en parkerad bil, och log åt bilen🤷‍♀️ alltså bara sådär. Tänkte, log jag verkligen åt den bilen och varför isf. Tänkte hela kvällen på vad som egentligen hänt hos dig, tankarna var många.

Dagen efter ska vi till min dotter, känner mig lite osäker om jag vill köra men sätter mig bakom ratten ändå. Först kör jag till Lödde och fortsatte sen till dottern. Helt sjukt, trodde det knappt själv, så blev tvungen att ta ett annat håll hem för att kolla om det verkligen gick, och det gick. Så nu har jag kört till Lund Marieholm och lite andra småställen och det känns helt underbart.

Vid 3 tillfälle har jag försökt tvinga mig själv till att gå mina katastroftankar innan jag somnar, men icke, jag kan hitta tankarna men kan inte tänka på dom. Fattar inte vad som hänt egentligen , men det är helt magiskt 🥰

Döden är inget jag tänker på så mycket, men det var nog inte mitt största problem utan det var mina tankar och bilkörningen. Panikångest fick jag ju när jag körde bil och det är inget som existerar...det känns också som, om jag skulle få ett återfall av bilkörningen så kommer jag nog fortare tillbaka än att det ska dröja 2 år till. Känner mig stark i bilkörningen på något vis som jag inte kan förklara.

Rekommenderar dig varmt till alla jag känner❤️

Du fick mig att känna mig så fri som jag vill vara, och händer något annat i mitt liv kommer jag att kontakta dig på studs."


               ---------------------------Feedback efter 3 Hypnoterapi-sessioner.


Klienten hade mycket med sig i bagaget, bland annat depression och panikångest.

Jag är så glad att jag kunde hjälpa klienten.


"Livet går upp och ner, men jag har ett helt annat lugn i mig själv som gör att jag har hundra gånger lättare att hantera jobbiga situationer. Jobbet går bra.

Jag känner mig allmänt mycket gladare och piggare. Jag äter inte längre några mediciner och det känns helt fantastiskt 🙌🏼

Hoppas allt är bra med dig.


Tusen tack för din hjälp!! "


Jag frågade om jag fick dela detta på min sida:


"Du kan dela det, det är inga problem. Om det får fler att ta steget till rätt hjälp så ställer jag helt klart upp! " ☀️✨🙏


---------------


"Jag bestämde mig ju efter sessionen att inte över analysera. Jag brukar annars grubbla mycket, men inte den här gången.

Jag känner mig nog inte så tung längre. Det är svårt att förklara det är ju en känsla i kroppen. Eftersom jag var ensam hemma idag, så dansade jag i köket med hög musik för övrigt, vilket inte hänt på länge så något har ju lättat och det är väl alltid positivt!"


Efter en Hypnoterapi-session


--------------


"Efter en Hypnoterapi-session hos Anette har jag känt mig mer öppen att se in i människors ögon utan att bli rädd eller orolig över deras reaktioner. Det har även hjälpt mig att vara mer närvarande och aktiv under dagtid utan att känna en nypa av dåligt samvete/ självförtroende. Större motivation till motion, rörelse i naturen och resor i överlag som om livet vore spännande igen.

Mindre besatthet vid datorn, sociala medier och mer tid för sysslor som bakning och kreativt skapande. Livet känns härligt, harmoniskt igen och behöver inte vara orolig för den tid jag har kvar på mitt eget liv. Under Terapin fick jag en förbättrad förståelse av att livet är oändligt och evigt oavsett vad vi människor gör. Inget du gör är fel och allt är möjligt! Jag känner mig fri från gamla barndoms skulder och kan vara mig själv som vanligt!

Jag rekommenderar starkt att besöka den käraste och mest omtänksamma person Anette. Hon är värd allt livet kan ge! 

Ett hjärta av guld! Jag är otroligt tacksam och glad att jag fick hjälp ifrån henne! Ge dig en chans att hitta dig själv! Det var så jag fann henne!"


-------------   


”Jag sökte mig till Anette, hypnosterapeut för att jag kände att jag hade blockeringar och negativa tankar runt min ekonomi. Svårigheter runt att tjäna och förtjäna pengar för det arbete jag utfört och jag fick ett fint och professionellt bemötande. Under en känslosam session lyckades Anette leda mig till problemets ursprung och belysa och hjälpa mig att göra av med dessa blockeringar. Vi har även arbetet med oönskad och stagnerad övervikt. Jag känner mig som en befriad människa, det har varit till väldigt stor hjälp för mig och jag har nått många nya insikter.

Tack för det.”

(2 sessioner.)

------------


Jag hade en klient för en tid sedan. Första gången hon skrev till mig var det så här:


"På sista tiden har jag börjat få ångestattacker. Det kommer så fort jag ska göra något annorlunda där jag inte har trygghet av att veta var allt finns och ha kontroll.
När vi åkte till Liseberg och nu har jag varit kass i Paris i flera dagar. Är det något du skulle kunna hjälpa mig med?"


Vi har haft 2 hypnoterapi-sessioner och jag har fått den här återkopplingen:


"Första ”testet” avklarat idag. Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på Liseberg och har inte känt någon oro eller ångest. Har bara känt mig glad och avslappnad 😀"


Såå underbart!
That´s why I love my job. It makes a difference.


---------------------------


"Hypnoterapeut som jag varmt rekommenderar."


      ------------------------------- 

Hej Anette!
Tack för besöket i fredags, det var omvälvande... Idag är det dag 5 utan nikotin och det är inga som helst problem, upplever det starkt som att det inte finns någon relation mellan mig och rökning längre. Det är som att jag aldrig rökt överhuvudtaget. Märkligt..” / Per


     -----------------------------


"en underbar session mot min fobi"

   (En session, klienten var rädd för hästar.)


       ---------------------------


"tack för senast!!!! Vi hoppar över sessionen på söndag, mår bra och har en annan bild av min situation!!!! TACK!!!!"

    (Två sessioner, klienten hade svår ångest.)


       ---------------------------


"Idag har det gått 3 veckor och inte druckit cola alls."


             --------------------


Klient som ville sluta röka, en session.

"...tack för sist det har funkat än så länge du måste va jätte duktig tack , en annan sak nu kan jag boka en tid slutet av månaden hos dig och det är inte för ciggen"


Tillägg: ett halvår efter sessionen är klienten fortfarande rökfri.


           --------------------


"Har själv aldrig testat hypnos forut, men efter ett beslut under min kommande skillsmässa så var jag helt slut, trodde själv jag var inne i väggen. Hypnosen fick mig att kunna fokusera på mig själv och inte annat runtomkring. Det hjälpte mig att kunna jobba och samtidigt gå vidare i krisen.

Tack Anette du ar fantastiskt bra."


Två sessions.


          ---------------------


"Det svänger mycket med min sömn, men det är en tendenskurva som långsamt går uppåt.

De första dagarna efter hypnosen sov jag dåligt, men nu de senaste tre nätterna har varit bra!


Det som jag helt konkret kände efter hypnosen var att jag fick ett lugn som jag inte har haft innan 😊 Även den starka tankeström som har kommit om natten, när jag inte kan somna, har lugnat sig."


Feedback efter en session.


         -----------------------


Klienten har gått in i väggen och kom till mig för sina problem med minnet, fumlighet och en "dimma" i huvudet. Det har nu släppt och klienten skrev
"Anette, jag är så nöjd!"        ------------------------"TACK för igår! Otroligt

Vaknade kl 3 var pigg och kunde inte somna om. Idag har jag tagit itu med saker som jag tidigare har skjutit upp och det känns mycket lättare. Jag upplever att jag börjar få tillbaka min kraft och energi och att det Är jag som är aktören i mitt liv. Det är STORT. Så skönt och helande."


Feedback efter en session."tack för senast! Jag säger bara WOW vilken läkning, helt otroligt! "


"Jag mår bättre och bättre och det är fantastiskt!"


Feedback efter två sessioner.        --------------------------


Har idag haft återträff med mina två viktminskningsklienter. Det har gått fyra veckor sedan vi satte i det Hypnotiska Gastric Band och sex veckor sedan vi startade programmet.


"Äter mindre, känner mig lättare och smidigare. Är lugnare i hela mig, känner mig trygg i vad jag gör. Funkar för mig med detta upplägg. Känner att jag har kontroll. Motionspassen blir av. Har nytta av min inspelning både för viktnedgång och i "övriga livet".

Är väldigt trygg med att veta att du (Anette) finns för att hjälpa mig vidare om det kör ihop sig. Efter 1 1/2 månad har jag gått ner 6,4 kg. Min målvikt var att gå ner 18,6 kg. Då har jag kommit ner till BMI normalvikt.

Känner inte sötsug. Får höra att jag är duktig som låter bli men själv tycker jag inte att jag gör någon uppoffring."

                 

            -------------------------


Den andra tjejen skriver att: Motivation är a och o. Att hon tänker annorlunda när hon handlar mat. "Anettes röst finns i bakhuvudet." Att hon börjat med att gå hem från stan (bor utanför) och att det blivit ett "måste". Att hon börjat dricka te. Att hon har svårt för att tillaga och äta fläskkött, att det luktar illa, men hon har tidigare älskat bacon. (Jag tänker att det förmodligen är hennes inre som helt enkelt visar att kroppen vill ha annat att äta. Åtminstone just nu. Att lyssna på kroppens signaler är något av det som man lär sig under programmet.)

Att hon vill ha en långsam men stabil viktnedgång (och det har hon - på fem veckor hade hon gått ner ca 5 kg.) Att det är lugnt och skönt och att jag har en behaglig röst. =)


           --------------------------


       

"Ville bara berätta att jag var ute. Det va lugnt och det kändes inte så jobbigt alls som det brukar innan vi åker. Det andra känns med mycket bättre, du är duktig!

Tack och ha det så bra."


         -----------------------------"Tack för fredagens hypnotisering. Den fick bra effekt! Det känns som den inre spänningen släppt, och även kontrollbehovet. Jag märker hur jag har vanorna inne fortfarande, men nu ser jag dem som en del av kontrollbehovet, och ställer mig frågan: Behöver jag det här? Sen kastar jag ut beteendet.

Det är också härligt att du noterar allt jag säger. Dessutom

anpassar du hypnosen väldigt snabbt om något inte fungerar...


…det viktigaste av allt: I morse vaknade jag upp med en

positiv känsla direkt på morgonen. Det är första gången på väldigt länge.

Den känslan har hållt i sig hela dagen."


             ----------------------------"Tack för jättebra hypnos, jag känner mig lugn och trygg inför mötet nästa vecka!!!"


              -----------------------------


"Mitt besök hos dig var verkligen en upplevelse!

Efter jag var hos dig kände jag mig bara så lättad. Och då jag gärna överanalyserar saker, så var det precis vad jag gjorde veckan efter, och tänkte dom tankarna/utsatte mig för de situationer som jag tidigare “haft problem med”, bara för att “testa” mig! Men efter ytterligare lite tid så släppte jag det, jag insåg att jag aldrig skulle känna någon skillnad så länge jag överanalyserade allt!


Och nu, nu känner jag lättnad på riktigt. Jag har accepterat det som hänt, jag har accepterat att jag måste gå vidare, och jag har accepterat att jag inte längre kan göra någonting. Jag känner mig fri från något som har känts så obeskrivligt jobbigt tidigare, nu kan jag beskriva hur jobbigt det är och har varit, men utan att jag känner mig så dyster och uppgiven inombords som jag gjorde förut.


Jag hade också svårt att ha en relation pga min ikke fungerande relation med x, då jag känt mig lämnad och övergiven och jag var väldigt styrd av rädslor att älska-och bli sårad eller lämnad. Idag känner jag mest att, det får bära eller brista. Jag måste våga satsa, och blir jag sårad, så kommer jag klara det! Jag känner mig positiv, jag ser på framtiden med nya ögon, jag vågar tycka att jag är bra och förtjänar det bästa!

Inombords känner jag mig stark och trygg.


Jag är oerhört tacksam för din hjälp. Och tack för att du fick mig att känna mig välkommen och avslappnad. Din värme och välvilja gjorde att jag kunde slappna av och ge mig hän åt hypnosen till 100%."


(En session.)


             -----------------------------


Feedback från föräldrar vars barn hade kräkfobi och dessutom inte åt på grund av rädslan att kräka.


"Jag vill bara skriva till dig och berätta att S har kommit över sin kräkfobi och att allt fungerar jätte bra med maten.

Jag tror att du har en stor betydelse till detta. Vi vill bara tacka för all hjälp och önska dig en underbar sommar."

             

            --------------------------------


"Det gick bra för oss igår på tävlingen😊

Tack Anette Bohlin. Känn dig delaktig"


            --------------------------------


"Det går bra, jag har fortfarande mina sug efter något gott, men när jag går runt bland hyllor med godis är det aldrig något jag känner att "det hade varit gott" så jag köper inget. Stort plus. =D "

 

En session, tänker att hon hade behövt en till session för att bli fri från suget helt. Det är inte alltid man kommer åt allt på bara en session.


           ----------------------------------


"Lugn och sansad, här kommer du känna dig trygg. 👍☺️"


           ----------------------------------


"idag har jag inte behövt ta några allergitabletter. Helt borta tack vare dig! Det känns så himla skönt. Kram"


          ------------------------------------


"Anette ger ett mycket fint och innerligt bemötande, vilket gjorde att jag snabbt kände mig trygg med henne. Tack för tre väldigt givande sessioner😀🌸💕"           --------------------------------------------"Jag var så rädd att jag skulle sluta instängd här hemma och inte våga mig på någonting längre. Att gå och bearbeta detta hos en psykolog var inte ett alternativ som passade mig, så jag tog en chans. Nu är alla de jobbiga känslorna borta och jag ser fram emot att göra massor av spännande roliga saker med familjen.

En oväntad bonus var att min magont, som jag kämpat med i flera år, försvann helt. Känner mig så lättad!


Ditt arbete är helt fantastiskt. Det måste vara härligt att kunna hjälpa så många med det du gör."

      


2 sessioner. Klienten hade ångest och oro. Vi jobbade både med Dynamisk Emotionell Terapi och "vanlig" regress to cause and fix it". =)

            -------------------------------------------


"Innan jag gick till Anette så kände jag mig väldigt nere.


Jag grät mycket, hade panikångestattacker, ingen ork och jag kände verkligen att livet inte var inte värt att leva längre.


Efter 3 behandlingar av Anette samt lite tips och råd av henne plus lite egenvård med meditationer hemma så kom jag på rätt köl igen.


Tack Anette för all hjälp."


Det var 3 sessioner med Hypnoterapi. Klienten fick också inspelningar att lyssna på och jag lärde klienten Tapping också den sista sessionen.